Запознайте се със Санторини, Гърция - скъпоценен камък сред най-популярните плажове в Европа. Известен със своите спиращи дъха гледки и кристално чисти води, Санторини е задължителна туристическа дестинация за следващата ви почивка или ваканция. Неповторимата красота на острова, белязана от белосани сгради и ярки сини куполи, обещава незабравимо преживяване. Независимо дали търсите приключения или почивка, Санторини предлага всичко. Възползвайте се от възможността да разгледате един от най-зашеметяващите плажове в Европа. Започнете да планирате пътуването си до този живописен рай още днес!

Здравейте, приятели пътешественици и любители на туризма!

В „Have To Sight“ вярваме, че всяко пътуване е уникално и всеки пътешественик има какво да разкаже. Разбираме, че преживяванията при пътуване са лични, изпълнени с емоции, приключения, нови знания и незабравими моменти. Ето защо сме развълнувани да обявим, че вече приемаме публикации от Вас наще читатели!

Ако имате история, която нямате търпение да бъде разказана. Ако имате уникални впечатления от вашите пътувания, които бихте искали да споделите с нашата общност от запалени читатели и пътешественици, това е вашият шанс.

Какво търсим:

  • Лични истории от пътувания: Споделете уникалните си преживявания от различните краища на света. Разкажете ни за това което сте опознали, или за местните култури, с които сте се запознали.
  • Съвети и ръководства за пътуване: Ако сте опитен турист и знаете как да намерите най-добрите оферти за настаняване или полети, нашите читатели ще се радват да научат това от вас.
  • Отзиви за дестинации: Били ли сте наскоро на някое невероятно място? Разкажете ни всичко за него! Дайте ни честното си мнение за дестинациите – какво е било добре или не чак толква идеално за вас.
  • Вдъхновяващо съдържание: Вдъхновете другите читалтели на „Have To Sight“ чрез историите си за екзотичните и не толкова добре познати места по света. Разкажете как пътуването е променило гледната ви точка за живота и света.

Насоки за публикуване

  • Вашият пост трябва да бъде оригинално съдържание, което не е публикувано другаде.
  • В идеалния случай броят на думите трябва да бъде между 800 и 1500 думи.
  • Моля, включете поне една висококачествена снимка, свързана с вашето съдържание.
  • Уверете се, че в публикацията няма граматически грешки.
  • Включете кратка биография за себе си заедно с връзки към профилите си в социалните медии/блога си (по желание).

Моля, имайте предвид, че всички подадени материали ще бъдат прегледани, преди да бъдат публикувани в нашия блог. Въпреки че оценяваме всички подадени материали, поради големия им обем екипът ни ще се свърже само с тези, които са избрани за публикуване.

Очакваме с нетърпение да прочетем за вашите вълнуващи приключения! Изпращайте вашите истории си на guestpost@havetosight.com.

Приятно пътуване и щастливо писане!

Екипът на „Have To Sight“

Към началото

Pin It on Pinterest