Запознайте се със Санторини, Гърция - скъпоценен камък сред най-популярните плажове в Европа. Известен със своите спиращи дъха гледки и кристално чисти води, Санторини е задължителна туристическа дестинация за следващата ви почивка или ваканция. Неповторимата красота на острова, белязана от белосани сгради и ярки сини куполи, обещава незабравимо преживяване. Независимо дали търсите приключения или почивка, Санторини предлага всичко. Възползвайте се от възможността да разгледате един от най-зашеметяващите плажове в Европа. Започнете да планирате пътуването си до този живописен рай още днес!

Riomaggiore Beach

Какво Да Правим На Плажа Риомаджоре

Открийте красотата на плажа Риомаджоре, разположен в Чинкуе Тере! Разположен на зашеметяващото италианско крайбрежие, плажът Риомаджоре е задължителна забележителност както за любителите на плажа, така и за пътешествениците.

Разходете се покрай блестящото море, докато изследвате безкрайните тераси и пътеки, които съставляват тази прекрасна местност. Този суров и зашеметяващ регион на Италия чака да бъде открит – и предлага множество забавни дейности за всички възрасти. Независимо дали става дума за гмуркане с шнорхел сред пъстрите рибки, възхищение от уникалната и жизнена архитектура или просто за разглеждане на спиращите дъха гледки, на плажа Риомаджоре в Чинкуе Тере има безброй неща за правене. И не забравяйте да опитате невероятната храна и вино – няма да съжалявате! Гмурнете се в кристално чистите води и усетете неповторимата атмосфера на плажа Риомаджоре.

Със своите цветни сгради, пясъчни брегове и жива култура този плаж със сигурност ще завладее сетивата и въображението ви. От ветроходство до плуване, от вечеря до туризъм – със сигурност ще прекарате незабравимо време в този красив участък на Италия. По време на посещението си не забравяйте да разгледате всички прекрасни забележителности и звуци на Чинкуе Тере – няма да искате да си тръгнете!

Отпуснете се под слънцето на плажа Риомаджоре

Things To Do In Riomaggiore Beach
Things To Do In Riomaggiore Beach

Ако търсите незабравимо преживяване на плажа, няма да сгрешите, ако посетите плажа Риомаджоре в Чинкуе Тере. Този зашеметяващ плаж, разположен по живописното Тиренско крайбрежие на Лигурия, Италия, предлага всичко, което един пътешественик може да иска, и дори повече.

Второто по големина село в Чинкуе Тере, Риомаджоре е известно с ярките си цветове, които украсяват крайбрежните сгради от скалите до брега. Ще ви посрещнат пастелни нюанси на синьо, розово и жълто, които перфектно допълват кристално чистата вода на Средиземно море. Осеян с разноцветни рибарски лодки, този плаж представлява идеален фон за вашия ден на слънце.

Спиращата дъха гледка се допълва само от удобствата, които предлага плажът Риомаджоре. Вземете под наем гребло или каяк и изследвайте морските пещери край брега на плажа. За тези, които предпочитат да са на плажа, са на разположение шезлонги и чадъри, за да направят престоя ви по-удобен. В плитките води на плажа може да се плува.

За моментите, в които имате нужда от почивка от слънцето, има много ресторанти, от които да избирате. От класически италиански ястия с морски дарове до вкусно сладолед – ще намерите нещо, което да задоволи апетита ви. Или се разходете на пазара за пресни продукти и други местни деликатеси.

Плажът Риомаджоре в Чинкуе Тере ви предлага не само зашеметяваща обстановка, но и голямо разнообразие от дейности, с които да се забавлявате. Независимо дали се отпускате под слънцето, изследвате морските пещери или се наслаждавате на вкусната местна кухня, със сигурност ще прекарате незабравимо време!

Плуване в освежаващото Тиренско море

Things To Do In Riomaggiore Beach
Things To Do In Riomaggiore Beach

Посещението на плажа Риомаджоре в Чинкуе Тере, близо до Тиренско море, е невероятно преживяване! Представете си, че стоите на върха на един от седемте хълма, заобиколени от крайбрежни планини и спокойното блестящо море под тях. Впуснете се в солената вода и оставете хладните вълни да освежат и ободрят тялото и душата ви! Плуването в това Тиренско море ще бъде едно от най-интересните събития на вашето пътуване.

Когато сте във водата, отделете малко време да изследвате дълбините под нея и да се оглеждате за разнообразните риби, костенурки и други морски обитатели, които обитават тези води. На фона на шума от разбиващите се вълни светът отвъд е сякаш на милиони мили.

Завършете плуването си със зашеметяваща гледка. Времето е спряло, докато се взирате в хоризонта и усещате как слънчевите лъчи топлят лицето ви, докато залязва. Това е идеалният начин да завършите един перфектен ден.

Плажът Риомаджоре в Чинкуе Тере е наистина уникално преживяване, а плуването в освежаващото Тиренско море е нещо, което няма да забравите скоро! Не забравяйте да включите това занимание в списъка си, когато посещавате района.

Плаване с каяк по крайбрежието

Things To Do In Riomaggiore Beach
Things To Do In Riomaggiore Beach

Карането на каяк по зашеметяващата брегова линия на плажа Риомаджоре в Чинкуе Тере е невероятно приключение! От тази уникална гледна точка можете да се насладите на цялата красота и суровост на естествения терен по западното крайбрежие на Италия. Независимо дали ще карате каяк самостоятелно, или с още няколко гребци, прекарването на време на морето ще остави трайни впечатления – и ще създаде спомени за цял живот!

За да извлечете максимална полза от пътуването си, тръгнете точно с изгрева на слънцето – това е идеалният начин да започнете деня. Ще имате достатъчно време да се насладите на гледките, звуците и миризмите на крайбрежния регион, докато гребете в спокойни води и ставате свидетели на спиращи дъха гледки към океана. Опаковайте лека закуска и не забравяйте да нанасяте често слънцезащитен крем, за да сте в безопасност.

Докато гребете покрай бреговата линия на плажа Риомаджоре, ще можете да видите старинни каменни къщи, кацнали несигурно на върха на планинските скали, и цветни лодки, които се поклащат спокойно във вълните. Потопете се в красотата на лазурното Средиземно море, обядвайте на пикник на плажа и дори се сблъскайте с диви животни като делфини, чайки и медузи!

Без значение дали сте опитен каякар, или тепърва започвате своето пътешествие; независимо от възрастта, зад всеки завой на това живописно крайбрежие има нещо специално, което да откриете. Със своите златни плажове, вековни рибарски селища и кристално чисти води каякингът в Чинкуе Тере ще бъде незабравимо приключение. Така че не чакайте повече – резервирайте своята обиколка с каяк на плажа Риомаджоре за едно незабравимо преживяване!

Изкачете зашеметяващите склонове на хълмовете

Things To Do In Riomaggiore Beach
Things To Do In Riomaggiore Beach

Изкачването по зашеметяващите склонове на плажа Риомаджоре в Чинкуе Тере е незабравимо преживяване. Гледките тук са наистина вдъхновяващи, с живописни гледки към Средиземно море, уединени заливчета, колоритни къщи и лозови масиви.

Изкачването на тези пресечени планински върхове е чудесен начин да опознаете красотата на това уникално място. Разходете се спокойно по различните пътеки – някои лесни, а други по-предизвикателни – които прекосяват спиращия дъха пейзаж. Ще бъдете близо до природата, докато се наслаждавате на впечатляващи залези, гледки от върховете на дърветата и успокояващия звук на разбиващите се вълни долу.

Не забравяйте да носите удобни обувки и да се обличате подходящо за природните стихии, например със слънцезащитни или дъждобрани. Повечето пътеки са добре утъпкани и маркирани; просто следвайте знаците, за да се ориентирате. Безопасността е важна, така че ако някога се почувствате некомфортно, не се колебайте да се върнете назад.

Правете чести почивки и се насладете на леки освежителни напитки в някое от многото крайпътни кафенета. Или пък опаковайте обяд за пикник и намерете очарователно място за пикник встрани от утъпкания път. Това е идеалната възможност да се отпуснете на слънце, докато се наслаждавате на някои от най-завладяващите пейзажи на планетата.

Изкачването по склоновете на плажа Риомаджоре е прекрасен начин да се откъснете от всичко, дори за час-два. Родителите могат да бъдат сигурни, че децата ще прекарат вълнуващо и безопасно време, изследвайки чудесата на Чинкуе Тере. Така че не пропускайте да се възползвате – излезте навън и открийте красотата на природата!

Разходка по пътеките на националния парк

Things To Do In Riomaggiore Beach
Things To Do In Riomaggiore Beach

Изследването на дивата природа на Чинкуе Тере ще спре дъха ви! Поемете на поход по пътеките на националния парк и открийте суровата красота на скалистите долини, жизнените лозя, тучните горички и др. Насладете се на впечатляващи гледки от скалите с изглед към плажа на град Риомаджоре на великолепната италианска Ривиера.

Ще се потопите в природата с разнообразие от редки растения, пъстри цветя и понякога пасящи елени или магарета. Изгубете се в спиращи дъха пътеки, които се вият по планинските склонове сред терасовидни градини, калдъръмени алеи и зашеметяващи гледки към величественото Средиземно море.

Приключението по пътеките на националния парк е преживяване, каквото няма. Независимо дали се разхождате сами, или с приятели и семейство, ще създадете трайни спомени на всяка крачка от пътя. С много места за почивка и пикник по пътеките можете да се любувате на спокойната околност, докато се наслаждавате на някои местни деликатеси.

Пътеките водят до един скрит свят, който предлага безкрайни възможности за изследване. С вековна архитектура и уникална дива природа, винаги има нещо ново, което да откриете зад всеки завой. От спокойни потоци и древни руини до изпълнено със звезди нощно небе – зашеметяващата красота на парка със сигурност ще остави трайни впечатления.

Затова елате да вдишате чист въздух, да усетите топлината на слънцето и да се потопите в гледките, звуците и миризмите на заобикалящата гора. Насладете се на чудесата на Чинкуе Тере и превърнете това лято в незабравимо. Разходката по пътеките на Националния парк на плажа Риомаджоре, Италия, е задължителна за всеки любител на активния живот на открито!

Качете се на обиколка с лодка из съседните острови

Things To Do In Riomaggiore Beach
Things To Do In Riomaggiore Beach

Разглеждането на съседните на Чинкуе Тере острови с корабче е незабравимо преживяване, което трябва да е на първо място в списъка ви. Пригответе се да прекарате няколко часа, запленени от зашеметяващата красота и култура на тези величествени италиански земи.

Обиколката с лодка из Чинкуе Тере ще ви отведе до скалистите брегове с драматични скали, закътани рибарски селца, спокойни заливи с кристално чисти води и прекрасни заливи, заобиколени от буйна растителност. По време на обиколката ще имате уникалната възможност да видите някои от най-красивите крайбрежни райони на Италия, като Манарола, Монтеросо ал Маре, Риомаджоре, Вернаца и Корнилия.

Отдайте се на спокойствие по време на неангажиращата двучасова обиколка и разгледайте спокойните заливи и заливчета. Или пък се качете на изпълнена с емоции разходка с моторна лодка и усетете прилив на адреналин, докато се носите покрай скалистите води. Независимо от това какъв вид обиколка с лодка ще изберете, няма как да не останете възхитени от морските гледки на едно от най-живописните места в Европа.

Ще имате възможност да посетите и някои от най-невероятните резервати за птици, включително Изола ди Ла Баня и Изола ди Палмария. Представете си удоволствието да бъдете погълнати от чуруликащата музика на очарователни птици, преди да се върнете обратно на плажа Риомаджоре.

За да получите максимално изживяване, комбинирайте обиколката с лодка с кратък пешеходен преход из великолепния пейзаж на Чинкуе Тере или се отпуснете на пясъчния плаж. Няма да съжалявате! Така че защо да не се качите на обиколка с лодка и да се насладите на всичко, което Чинкуе Тере може да предложи? Това определено ще бъде преживяване за цял живот.

Катерене по скалите на плажа Пунта Манара

Things To Do In Riomaggiore Beach
Things To Do In Riomaggiore Beach

Катеренето по скалите на плажа Риомаджоре в Чинкуе Тере е незабравимо преживяване. Разположен на плажа Пунта Манара, той е едно от най-впечатляващите места по това невероятно крайбрежие. Когато наближите плажа, ще видите стръмна скала, която се издига от вълните. Пътеката, водеща до върха, е вълнуваща и възнаграждаваща.

Докато се изкачвате по склона, гъстата зеленина хвърля красиво сияние около вас. По време на пътуването си ще откриете скрити пещери и скали с невероятни гледки към безкрайното италианско крайбрежие. Когато достигнете върха, ще бъдете възнаградени с вдъхновяваща гледка към Средиземно море и неговите наситено сини води.

За приключенците от всички възрасти изкачването на тези скални пътеки може да бъде предизвикателство, но и възнаграждение. Ако търсите нещо по-трудно, има и по-високи върхове, които можете да покорите. Освен това скалите създават водни платформи, които ви позволяват да изследвате дълбоко под повърхността и да откриете скрития морски живот на Средиземно море. Без значение кой връх ще изберете да изкачите, той със сигурност ще ви осигури вълнуващо пътешествие и спиращи дъха гледки.

Докато изследвате вълните, отделете малко време да разгледате близкия град Риомаджоре. Тук можете да разгледате очарователни тесни улички, да посетите руините на древни крепости и да опитате вкусни морски дарове в местните заведения. Има много дейности, с които да прекарате деня си, когато посетите Чинкуе Тере.

Катеренето по скалите на плажа Пунта Манара може да ви осигури спомени за цял живот. Със своите зашеметяващи пейзажи, приятелски настроени местни жители и уникални приключения това е наистина незабравимо преживяване. Независимо дали търсите кратък поход или продължително изследване, тук има за всекиго по нещо. Посетете Чинкуе Тере още днес и се пригответе за едно забележително пътешествие.

Потопете се в кристално чистите води на Пунта Чиапа

Посещението на Punta Chiappa на плажа Риомаджоре в Чинкуе Тере, Италия, е преживяване, което няма да забравите скоро. От върха на скалистите възвишения се открива невероятна гледка към кристално чистите води, простиращи се докъдето поглед стига. Ако сте достатъчно смели, можете да се потопите в топлите приканващи води и веднага да бъдете заобиколени от зашеметяващ набор от ярко оцветени морски обитатели. Няма по-подходящо място от Пунта Чиапа, където да опознаете вълшебната красота на Средиземно море.

Когато се гмуркате под повърхността, се възхищавайте на ярките коралови пластове, шумните ята от блестящи риби и елегантно поклащащите се водорасли. Това е като да влезете в жизнена подводна страна на чудесата! Водата е толкова чиста и прозрачна, че няма да имате нужда от каквито и да било очила за по-дълбоко изследване. Просто продължете да плувате и открийте дълбините на красотата в този уникален пейзаж.

Изследването на морския живот не е всичко, което можете да правите тук. Гмуркането с шнорхел е друг фантастичен начин да се запознаете отблизо с някои от по-малките същества, обитаващи тези морета. С подходящото оборудване ще можете да наблюдавате различни видове, без да се налага да навлизате твърде дълбоко. Прекарайте няколко часа в по-плитките зони и ще бъдете възнаградени с наблюдения на ярки медузи, както и на малки морски кончета и пъстри ракообразни.

От само себе си се разбира, че Punta Chiappa трябва да бъде задължително място за посещение за тези, които се отправят към плажа Риомаджоре в Чинкуе Тере. Не се страхувайте да се гмурнете в един нов свят и се оставете красотата на Средиземно море да ви завладее напълно.

Потопете се в спокойствието на плажа Вернаца

Откъснете се от ежедневието си и се потопете в спокойствието на плажа Вернаца в Чинкуе Тере. Сгушен в Средиземно море, този недокоснат плаж с искрящи изумрудени води ви приканва да се насладите на несравнимата му красота. Разположен в близост до плажа Риомаджоре, Вернаца е скрито бижу сред всички останали плажове в Чинкуе Тере.

От кристално чистите води и извисяващите се бели скали до живописното пристанище, което създава идиличен фон за местните жители и пътешествениците, плажът Вернаца предлага пейзаж, който трудно може да се намери другаде. Веднъж попаднали тук, потопете се във водата и останете освежени! Насладете се на панорамните гледки към околните хълмове, които са придружени от спиращи дъха залези. Идеално място за релаксация и потапяне в слънчевите лъчи; тук можете да очаквате да бъдете заобиколени от мир и спокойствие.

Плажът на Вернаца излъчва очарование и спокойствие, което го прави идеалното място за бягство от забързания съвременен живот. Посетителите обичат да разглеждат китното рибарско селище, да пазаруват сувенири или просто да се разхождат спокойно по бреговата линия. От вкусните морски деликатеси до красивите пътеки, водещи през крайбрежните гори, Вернаца обещава достатъчно възможности да се отдадете на всякакви дейности.

Независимо дали търсите спокойна почивка, или ден за разглеждане на забележителности и приключения, плажът на Вернаца в Чинкуе Тере със сигурност ще ви осигури преживяване, което никога няма да забравите! Елате, отпуснете се и се насладете на неоткритата красота на Вернаца, докато създавате безброй спомени.

Възхитете се на историята на средновековния замък

Възхитете се на историята на средновековния замък на плажа Риомаджоре! Разположен в Чинкуе Тере, този очарователен замък датира от средновековния период и заема важно място в историята. Със своите вековни стени, наблюдателни кули и криволичещи структури, наподобяващи лабиринт, замъкът със сигурност ще ви заплени с красотата си.

Отделете малко време, за да разгледате територията и да откриете скритите кътчета, които замъкът предлага. Научете повече за историята на замъка и историите от миналото му, докато се възхищавате на автентичната му архитектура. Изкачете се на върха на една от кулите и се насладете на невероятната гледка към плажа на Риомаджоре. Потопете се в красотата на Чинкуе Тере през деня или през нощта, докато залезите обагрят небето в розови, лилави и оранжеви нюанси.

Кой знае какви тайни крие замъкът в стените си? Прекарайте един следобед в откривателско пътешествие, научавайки за миналото му и наслаждавайки се на гледките и звуците на околността. Затова не забравяйте да отделите време и да се възхитите на древните чудеса на средновековния замък на плажа Риомаджоре – няма да съжалявате!

Рафтинг по река Паланцо

Рафтингът по река Паланцо е вълнуващо и незабравимо преживяване в красивата област Чинкуе Тере в Италия. Разположени в близост до зашеметяващия плаж Риомаджоре, бързеите на река Паланцо осигуряват вълнуващо пътуване през впечатляващи планински пейзажи.

Започнете приключението си на рампата под древните стени на Монтеросо, където експертни водачи ще ви оборудват с всички необходими принадлежности като спасителни жилетки и гребла, преди да се впуснете в пътуването. С обучен водач на кормилото ще сте сигурни, че ще преминете безопасно през многобройните завои на реката. Вдигнете адреналина си, докато се спускате по подвижните бързеи и избягвате скритите скали, като по пътя се любувате на зашеметяващата красота на околността.

Пръските и вълнението от рафтинга го правят идеално занимание за приключенци от всички възрасти. Без значение колко опитен рафтинг любител сте, не забравяйте да следвате инструкциите на водача, за да се насладите напълно на пътуването и да останете в безопасност. След като овладеете основите на рафтинга, увеличете температурата и се изправете пред предизвикателството да се справите с по-смели участъци от реките.

Рафтингът по река Паланцо предлага на гостите ненадминат начин за опознаване на впечатляващия регион Чинкуе Тере. Впуснете се в това вълнуващо приключение и си създайте трайни спомени, които да пазите години наред!

Колоездене по крайбрежната пътека между Риомаджоре и Монтеросо

Насладете се на средиземноморското крайбрежие както никога досега, като се разходите с велосипед по зашеметяващата крайбрежна пътека между Риомаджоре и Монтеросо в италианския курорт Чинкуе Тере. Това живописно кътче на света, известно с драматичната си брегова линия и терасираните си лозя, трябва да се види.

10-километровата пътека се простира от Риомаджоре до Монтеросо и е идеална за разглеждане на две колела. Велосипедистите ще се насладят не само на спиращи дъха гледки към колоритни къщи и скали в пастелни тонове, но и на уединени заливи, маслинови горички, плантации, брегове с диви цветя и близки древни рибарски селища. С толкова много забележителности, които да видите и преживеете, не е чудно, че този уникален регион привлича милиони туристи всяка година.

Докато маршрутът бавно си проправя път нагоре и над хълмовете, пищният пейзаж ще спре дъха ви. Ще останете възхитени от красивите пейзажи, които се разминават с участъци от искрящо крайбрежие, ухаещи на лимонови градини и извисяващи се в далечината планински върхове. Водопадите се спускат каскадно по скалните стени и създават ослепителни възможности за снимки.

За тези, които искат да си починат от колоезденето, има много места за спиране и разглеждане. Пауза Калде осигурява сянка в горещите летни дни, а Кастели Карло предлага на посетителите си да опитат кухня от морски дарове. През горещите месеци определено се препоръчва разхлаждане с плуване в освежаващите морски води. Ако търсите тишина и спокойствие далеч от оживените градски центрове, потърсете скрити заливчета и плажове.

Колоезденето по крайбрежната пътека между Риомаджоре и Монтеросо е наистина незабравимо приключение. Не забравяйте да забавите темпото, да се насладите на момента и да се докоснете до природата, докато карате през този приказен пейзаж. С такъв прекрасен набор от забележителности и преживявания, това е идеалният начин да опознаете този невероятен морски рай.

Вижте руините на кулата от 16-и век в Кастелето

Изследването на девствената природа на плажа Риомаджоре в Чинкуе Тере е невероятно преживяване, което всеки пътешественик трябва да има. Но има още едно тайно място, което чака да бъде открито, и това са руините на кулата от 16-и век в Кастелето. Разположена на върха на планината точно над плажа, древната кула е свидетелство за колоритната история на района.

Докато си проправяте път нагоре към Кастелето, отделете време да оцените живата растителност, която обгражда планината – маслинови горички, лимонови дръвчета и лозя се простират докъдето поглед стига! Когато достигнете върха, гледката е спираща дъха. Чистите, сини води на Средиземно море се срещат с малкото рибарско селище долу.

Но гледката на кулата от 16-ти век е тази, която ще вдъхнови въображението ви. Построена с обикновена, но здрава зидария, тя изглежда като отворен прозорец към миналото. Макар да е била оставена на природните стихии, постройките все още стоят, а енергията им не е засегната от времето.

Не забравяйте да вземете фотоапарата си и да заснемете зашеметяващ кадър от върха на кулата, защото това е гледка, която вероятно няма да забравите! От скалистия връх можете да усетите енергията на отминалите векове и да се възхитите на красотата, която е останала. Посетете руините на кулата от XVI в. в Кастелето и открийте скрито съкровище на плажа Риомаджоре в Чинкуе Тере.

Посещение на Ермитажа Еремо ди Калчинайа

Ако търсите незабравимо изживяване близо до зашеметяващо красивия плаж на Риомаджоре в Чинкуе Тере, тогава не търсете нищо друго освен посещение на древния Ермитаж Еремо ди Калчинайа. Разположен на върха на хълм с изглед към спокойните води, този отшелник е пропит от завладяващата история на Чинкуе Тере и предлага впечатляваща панорамна гледка към региона.

За първи път отшелничеството е построено през XV в. и оттогава е една от основните атракции за членовете на общността. Въпреки че горните части на сегашната сграда са сравнително модерни, голяма част от структурата датира от XVI и част от XVII век. Смята се, че долните части всъщност са много по-стара капитулационна сграда от стар манастир.

Посещението на Ермитажа Еремо ди Калчинайа е чудесен начин да научите повече за местната култура и история, като същевременно се насладите на прекрасна гледка към пейзажа на Чинкуе Тере. При посещението си има много неща, които да видите и да правите. Защо да не се включите в обиколка с екскурзовод и да чуете истории за монасите, които са живели тук, или да наблюдавате изгрева или залеза от перваза на хълма? Ще намерите пътеки, които водят от скита чак до Вернаца и Монтеросо.

Независимо от времето на деня или сезона, през който ще го посетите, отшелническият манастир Eremo di Calcinaia предлага омагьосваща атмосфера и вдъхновяващи пейзажи. Не пропускайте възможността да се насладите на спиращи дъха гледки и да се изгубите в прекрасната история на мястото. Посещението на Ермитажа Ермо ди Калчинайа е нещо, което никога няма да забравите!

Разгледайте ресторантите и баровете по крайбрежието

Изследването на храните и напитките в нов район може да бъде чудесен начин да подобрите преживяването си по време на ваканцията. Покрай брега на плажа Риомаджоре в Чинкуе Тере има много ресторанти и барове, от които да избирате. Независимо дали търсите традиционна италианска кухня, романтична гледка към брега или просто забавно място за прекарване на времето с приятели, ще намерите нещо, което да отговаря на вашите нужди.

Местните морски дарове са особено популярни както сред жителите, така и сред пътуващите. Насладете се на най-пресните ястия, приготвени от местно уловена риба, миди и калмари. Или пък опитайте някои от вината на района – от пино гриджо до небиоло – в някоя от многото близки винарни. Няма да останете разочаровани!

Ако ви се прииска нещо друго, няма нужда да се притеснявате. Наблизо можете да откриете много други вкусотии – от магазини за сладолед до класически пицарии. През целия ден ще имате възможност да си починете с чаша кафе или чай – има много кафенета на открито, от които да избирате.

Плажът Риомаджоре е идеалното място, където да се насладите на вкусна италианска храна в невероятна обстановка. Независимо дали ще изберете традиционна тратория, или просто ще се отпуснете със студена напитка, докато се наслаждавате на красивата гледка към Лигурско море, ще имате на разположение много възможности. Добър апетит!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото

Pin It on Pinterest